Eric Jongmans
Eric JongmansMeesterParketteur
Sinds 1987 werkzaam als parketteur. Gespecialiseerd in tapis patroonvloeren en restauratie. Secretaris bij het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs. VCA-VOL gecertificeerd en volgt alle relevante workshops in de branche.
Bekend met de URL 4013 “Historisch Parket”
Saar Berks
Saar BerksAllround Parketteur / restaurator
Your Content Goes Here
Harrie Spijkers
Harrie SpijkersMeesterParketteur bij de Parketteur in Riel
Harrie is met zijn 55 jaar het oudste lid van de Vakgroep Historisch Parket. Met ruim 30 jaar praktijkervaring een zeer ervaren parketteur. Specialist in patroonvloeren.
Jan NieuwlandMeesterParketteur bij De-Parketlegger
Jan is ons Vakgroeplid in het Hoge Noorden. Deze uit Heerenveen afkomstige ambachtsman met meer dan 25 jaar parketervaring, is specialist in restauratie en onderhoud van historische parketvloeren. VCA-Vol gecertificeerd en lid van het Gilde van Gediplm. Parketteurs sinds 2013.
Johan ZwartbolMeesterParketteur bij Mapleleaf vloeren
Sinds 1989 gepassioneerd parketteur met veel gevoel voor restauratie van historische parketvloeren. Johan is VCA-VOL gecertificeerd en
Erik LansbergenMeesterParketteur
Actief als parketteur sinds 1989. Gespecialiseerd in tapisvloeren, restauratie en plaatsing van patroonvloeren. Lid van Meesters der Parketteurs.
Marcel SchipperAllround Parketteur bij Schipper Parket
Marcel Schipper is allround parketteur met veel passie voor het ambacht. Ned. Kampioen Parketleggen 2014 bij de junioren en specialist in renovatie en tapisvloeren.